Het hoogste punt van Woonhaven Elka in Lisse is vrijdag 28 mei jl. bereikt. Wethouder Jeffrey van Haaster legde een dakplaat als officiële handeling om dit feestelijke moment te markeren.

 

Normaal gesproken is het bereiken van het hoogste punt aanleiding voor een feestje met kopers op de bouwplaats, maar dat is in deze tijd helaas niet mogelijk. Daarom heeft de festiviteit in klein comité plaatsgevonden. “Het is toch een mooi moment om bij stil te staan”, aldus Bartjan van Haaren van Adriaan van Erk. “Ik ben er ook trots op dat we dit mooie project kunnen realiseren. Niet alleen wordt er gebouwd, maar later zal er ook nog een haven gegraven worden, zodat alle woningen en appartementen beschikken over een eigen aanlegsteiger. Dat maakt deze locatie uniek”

 

Wethouder Jeffrey van Haaster van Lisse noemt Woonhaven Elka een mooie aanvulling voor Lisse.: “Woonhaven Elka wordt de beeldbepalende entree van de nieuwe woonwijk aan de Greveling, waar eerder nog een bedrijventerrein lag. Het is goed nieuws dat het project op koers ligt en we volgend jaar de nieuwe bewoners op deze unieke, centrale plek in Lisse mogen verwelkomen.”

 

Het ligt in de planning dat de woningen ergens in het tweede kwartaal van 2022 bewoond zijn en dat de boten in het water liggen.